WAT IS EEN PROTHESE BH?

Een prothese bh is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die borstkanker hebben gehad. Dat kan zijn een mastectomie, een borstamputatie of er is een gedeelte van de borst verwijderd. Hoe het ook zij. Het is dan lastig om een gewone beha te kopen.

Een prothese bh kan er uitzien als een gewone beha. Het model verschilt wel met een gewone beha. Dat komt omdat een prothese bh iets hoger gemaakt wordt bij het borstbeen en aan het zijpand dan normaal. In een prothese bh worden speciale hoesjes gemaakt waarin een borstprothese kan worden geplaatst. De hoesjes zijn vaak van veel zachter materiaal, katoen of speciale lycra. De hoesjes zorgen ervoor dat alles dan netjes op zijn plaats zitten waardoor de prothese dan niet verschuift. Ook heeft deze functie de toepassing dat bij vooroverbuigen de prothese niet los schiet of eruit valt.

 

EEN GOEDE PROTHESE BH IS BELANGRIJK VOOR JE.

Het is al moeilijk genoeg na een borstoperatie en dan wil je er toch weer vrouwelijk uitzien. Mogelijk heb je een tijdje een sportbeha gedragen en wil je nu weer een mooie beha. Waar moet je dan op letten? Wat geeft jou weer het gevoel van zelfvertrouwen en uitstraling. Ondanks dat je lichaam is veranderd en de emoties die daarbij kwamen kijken verwerkt moeten worden, mooie prothese lingerie hoort gewoon bij jou als vrouw. Niet alleen zwart, wit of huidskleur.

Op-en-top vrouwelijk voelen. Vrouw zijn, aantrekkelijk zijn, een mooie beha kunnen dragen onder dat sexy avondjurkje en toch op je lingerie kunnen vertrouwen. Dat het comfortabel zit, de prothese niet verschuift, jezelf weer durven laten zien aan jezelf en aan je partner, daar wordt een vrouw gelukkig van.

Er zijn tegenwoordig verschillende mogelijkheden voor mooie prothese lingerie. Het eerste jaar kan het mogelijk zijn dat je nog geen prothese beugelbeha kan of mag dragen. Dat is allemaal afhankelijk van het soort operatie en wat de dokter je heeft geadviseerd. Maar wat is nu anders aan een prothese bh?