Niet gecategoriseerd

Embrace your imperfections and shine!!

Lingerie / Clubwear voor iedereen?

Lingerie op maat mogen maken voor iedereen en dan ook echt voor elk lichaam wat graag wil shinen! En dan kunnen zeggen dat dat mijn beroep is 😊. Dat is toch geweldig en dat maakt mij een dankbaar mens!

Hoe fijn is het om mensen met niet standaard maten te mogen verblijden met maatwerk. Denk hierbij aan: onconventionele maten, prothese lingerie, lingerie voor mannen en erotische clubwear,

Wie wij zijn en wat wij doen in het kort:

Samen met mijn team bieden wij maatwerk aan. Het aanbieden van maatwerk zorgt ervoor dat de lingerie perfect past bij de individuele maten van onze klanten.

Er is een breed scala lingerie verkrijgbaar van sensueel, spannend, comfortabel tot elegant. Hoe heerlijk is dat als je een hele kleine/grote of afwijkende maat hebt en iets kunt laten maken wat bij je precies bij je past. Een van onze andere specialisaties is prothese lingerie. Daarin hebben wij talloze mogelijkheden om de perfecte pasvorm te maken.

Dus hoe wil jij eruit zien of wat wil je dragen? Wat wil je uitstralen… waar voel je je happy en sexy in? Vertel het ons!! Wij werken op afspraak zodat we voldoende de tijd hebben om je goed te adviseren. Tevens geven we je persoonlijk advies wat het beste past bij je lichaamsvorm, maar ook bij je stijlvoorkeur.

In onze atelier/showroom kan je heerlijk op je gemak het een en ander passen, uitzoeken of ervaren. Discretie is verzekerd!

Onderstaande foto geeft een impressie weer van de grootte van de behacup van behamaat 85L. Deze beha gaat gemaakt worden van nepleer met kant en een rits. Onze klant is van nature zo bedeeld en samen hebben we voor haar dit ontwerp gemaakt. En komende week verwachten wij nog prachtige bestelling, deze BH is een 85M! Zoals je ziet, we zijn van alle markten thuis en hebben overal een oplossing voor….Dus wat gun jij jezelf? Wij denken graag met je mee!!

Liefs,

Yolanda & team

P.s: En voor degene die zelf graag lingerie willen leren maken. Wij geven ook les in het maken van lingerie. Hier leer je stap voor stap hoe je je eigen lingerie kan maken. Informeer naar de mogelijkheden.

#atelier #lingerie #clubwear #prothese #pinkribbon #bigsize #glii

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *