Mijn verhaal

Yolanda Lingerie

"Mijn missie is dat mensen hier gelukkig en stralend de deur uitlopen met een prachtige, elegante of provocerende lingerieset/clubwear die hen in staat stelt om trots, stoer, vrouwelijk of mannelijk te zijn. We streven naar het creëren van mooie combinaties tussen prothese, grote maten, crossdressing en erotiek."

Na jarenlang les te hebben gegeven in het maken van lingerie, werd ik benaderd om "iets" te doen met dat talent. Dat "iets" resulteerde uiteindelijk in mijn eigen lingerielabel, gericht op de erotische lifestyle scene, voornamelijk voor mensen vanaf 35 jaar en ouder. We zien veel prachtige lingerie in winkels en online, maar wat als je een andere maat hebt of een crossdresser bent? Het spel van verleiding stopt niet bij een bepaalde leeftijd, dus waar kun je dan luxe lingerie vinden voor een sexy uitstraling? Of wat dacht je van een stoere herenboxer, zowel voor binnen als buiten de slaapkamer, voor een erotisch feest of om onder je dagelijkse kleding te dragen? Laten we zeker ook de mannen niet vergeten, want jouw vrouw/partner ziet jou ook graag trots en stoer!

Tijdens mijn reis naar het opzetten van dit erotieklabel, werd ik echter benaderd door een jongedame van net 20 jaar oud die op 16-jarige leeftijd geconfronteerd werd met borstkanker. Ze kon geen goede prothesebeha vinden. Of ik daar iets mee kon... Natuurlijk kon ik dat! Zo ben ik me gaan verdiepen in protheselingerie. Wat zijn de vereisten voor een goede prothesebeha? Hoe zit het met de pasvorm? Tijdens mijn ontdekkingstocht langs ziekenhuizen, artsen en gesprekken met vrouwen waren de eerste verrassende vragen:

"Kan je sexy prothesebeha's maken voor de erotiek?"

Het is begrijpelijk dat het niet het eerste is waar je aan denkt wanneer je net met zo'n uitdaging wordt geconfronteerd. Maar na verloop van tijd kunnen mensen de behoefte voelen om weer mooie lingerie te dragen. Misschien eerst een comfortabele prothesebeha met een goede pasvorm, maar je bent open-minded en een vrouw, en ongeacht de omstandigheden wil je toch een sexy beha dragen!

Het is zeker mogelijk om deze verschillende aspecten met elkaar te combineren. Het doorbreken van taboes is belangrijk, en je zou ervan versteld kunnen staan hoeveel kracht er schuilt in het durven dragen van iets dat jou plezier en zelfvertrouwen geeft.

En dan hebben we ook nog de uitdaging van grote maten. Jonge, slanke dames die langskomen en behoefte hebben aan een grotere maat, of heren die als crossdresser een beha in een grotere maat nodig hebben. Onze Kali-collectie, met beha's voor grote maten, past perfect bij deze behoeften en vormt een mooie aanvulling op onze collectie van erotische lingerie en protheselingerie.

Samen met ons team zijn we er trots op dat we prachtige exclusieve lingerie en clubwear kunnen maken, zowel op maat als in standaardmaten. We gebruiken alleen hoogwaardige kwaliteitsstoffen die zorgvuldig worden geselecteerd, en al onze kledingstukken worden vervaardigd in ons eigen atelier/showroom in Monster (Den Haag).

Wat je ook wilt dragen, ongeacht je maat of gewenste look, bij Yolanda Lingerie willen we dat je je schoonheid en zelfvertrouwen kunt uitstralen. We nodigen je uit om onze collectie te ontdekken en te ervaren. Bezoek onze website of maak een afspraak om onze showroom/atelier te bezoeken.

Laat je schoonheid en zelfvertrouwen zien met de lingerie of clubwear van Yolanda Lingerie, waarin je kunt zijn wie je bent, trots, stoer, vrouwelijk of mannelijk!

Yolandalingerie.nl - Over ons