Over ons

Yolanda Lingerie

Ontdek jouw perfecte lingerie en unieke clubwear bij Yolanda

Lingerie is een persoonlijke uitdrukking van wie je bent en hoe je je voelt. Bij Yolanda Lingerie is het duidelijk. Iedereen verdient het om zich speciaal en zelfverzekerd te voelen. Ongeacht jouw leeftijd, geslacht of lichaamstype. Welke maat je ook hebt. Ons motto is ‘Embrace imperfections and shine’

Exclusieve lingerie en clubwear

Kun je niet vinden wat je zoekt, past het voor geen meter of staat het niet mooi? Je shopt wat af maar zonder succes. Ik, Yolanda, ontwerp met veel plezier unieke exclusieve lingerie en clubwear. Sensuele verleiding stopt immers niet bij een bepaalde leeftijd of maat. Of je nu op zoek bent naar sexy lingerie voor een speciale date, een stoere herenset voor een erotische clubavond of een lekker zittende sexy grote maten BH, je vindt jouw ontwerp, stof en kleur bij ons. Altijd de perfecte fit omdat wij het voor je op maat maken. En weet je wat we zo leuk vinden? Als we beide partners in het nieuw mogen steken!

Protheselingerie na borstkanker

Je voelt je natuurlijk anders dan voor de borstkanker. Hoe zou het zijn als je de imperfecties kunt verpakken in mooie sexy lingerie? Zo vier je dat je de kanker overwonnen hebt. Het is zo heerlijk om je in speciale protheselingerie weer mooi en verleidelijk te voelen. Comfortabel zonder schurende stof, het ondersteunt goed en is zowel functioneel als sexy. Je voelt je meteen weer zelfverzekerder en mooi. Vele artsen en vrouwen die borstkanker hebben gehad zijn fan van onze protheselingerie.

Grote maten BH Kali van maat 65D tot en met 110K

Heb je grotere borsten met een smalle taille of juist een grote bovenmaat? De Kali-collectie is stijlvol en snel leverbaar in zwart en rood. Andere kleuren zijn op aanvraag. De BH heeft een perfecte pasvorm, ondersteunt goed en zit lekker. Weet je dat deze BH ook nog eens voordeliger is dan de dure grote merken zoals PrimaDonna? Voor crossdressende heren maken we ook beha's die perfect aansluiten.

Yolanda Lingerie doorbreekt taboes

Ik, Yolanda Zantingh, doe niets liever dan ontwerpen. Ik creëer met veel plezier en passie hoogwaardige lingerie voor vrouwen en mannen in alle maten en vormen. Jarenlang heb ik een modevakschool voor lingerie gehad. Nu ben ik graag bezig met het ontwerpen van exclusieve clubwear, grote maten lingerie en protheselingerie.

Ik vind dat iedereen mooi is op zijn eigen manier! Diversiteit en inclusiviteit vind ik ontzettend belangrijk. Mijn team en ik doorbreken graag taboes en maken er iets moois en unieks van. Beleef het zelf: ontdek de online collectie of bezoek ons atelier in Monster.

Yolandalingerie.nl - Over ons