Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Prothese bh kopen

Als vrouw wil je graag mooie en comfortabele lingerie dragen. Zeker na een ingrijpende operatie na borstkanker. Bij Yolanda Lingerie is prothese bh's maken onze specialiteit. Wij maken prothese beha's speciaal voor jou op maat. Dit doen wij onder onze eigen merk Chiona. Afhankelijk van jouw wensen met fijne, zachte stoffen of gewoon een mooie. Met of zonder beugel, met aan beiden kanten insteekhoesjes voor de cups.  

Badkleding & bh met prothese

Ook onze badkleding is geschikt voor vrouwen die na een borstoperatie een borstprothese zijn gaan dragen, maar ook voor dames met 1 borst kunnen wij voorzien met een stof die zachter is van strucgtuur waardoor littekens minder kans op irritatie geven.  Of wil je juist dat er geen verschil is, dan maken wij van mooie badpakkenlycra een mooie badpak of bikini.

 Welke prothese bh kopen?

Dit is per vrouw verschillend, ook hoe de littekens genezen zijn. Dit alles bepaalt of je een beha met beugel kan dragen, hoe zacht moet de stof zijn en/of je een hele of gedeeltelijke prothese in de beha moet kunnen plaasten.

De voordelen van een maatwerk prothese bh van Chiona:

  • handgemaakt in onze eigen atelier.
  • betaalbare prothese bh's en badmode.
  • fijne, comfortable pasvorm en de prothese blijft goed zitten.
  • middenvoor en de zijkanten van de beha zijn hoger. Dit zorgt voor stevigheid en bij eventuele oedeemvorming voor minder druk op de borsten.
  • de beha heeft hoesjes in beiden cups voor de prothese.
  • maar bovenal zit de prothesebeha van Chiona comfortabel en ziet er ook nog eens mooi uit, waardoor jij je weer op en top vrouw kunt voelen.

Nog vragen? Neem dan contact op met ons op. Wij doen er alles aan om je verder te helpen.