Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Prothese lingerie kopen

Een beha met prothese is speciaal geschikt voor vrouwen die na een borstoperatie een borstprothese zijn gaan dragen. Het is dan noodzakelijk een beha voor een prothese aan te schaffen. Niet elke beha kan namelijk gedragen worden na een borst operatie.

Anders dan een gewone beha is een prothese beha zo aangepast dat een prothese op zijn plaats blijft zitten. Maar ook de stof is zachter van structuur, waardoor eventuele littekens minder kans op irritatie hebben.  

Welke prothese beha is dan geschikt?

Dit is per vrouw verschillend. De soort prothese beha die je nodig hebt, is namelijk afhankelijk van het soort operatie die je ondergaan hebt, of je lymfoedeem ontwikkelt en hoe de littekens genezen zijn. Dit alles bepaalt of je een beha met beugel kan dragen. Hoe zacht moet de stof zijn en/of je een hele of gedeeltelijke prothese in de beha moet kunnen plaasten.

De prothese beha van Chiona voldoet minimaal aan de volgende voorwaarden:

  • de borstprothese blijft goed zitten
  • middenvoor en de zijkanten van de beha zijn hoger dan een gewone beha. Dit zorgt voor stevigheid en bij eventuele oedeemvorming voor minder druk op de borsten.
  • de beha heeft hoesjes in beiden cups voor de prothese.
  • de prothese draag je niet gelijk op de huid.
  • maar bovenal zit de prothesebeha van Chiona comfortabel en ziet er ook nog eens mooi uit, waardoor jij je weer op en top vrouw kunt voelen.

Nog vragen? Neem dan contact op met ons op. Wij doen er alles aan om je verder te helpen.