Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Prothese bh

Prothese lingerie, uniek en handgemaakt.

Onze prothese lingerie en badkleding is speciaal geschikt voor vrouwen die na een borstoperatie een borstprothese zijn gaan dragen. Anders dan een gewone beha zijn onze prothese beha's en badmode voorzien van speciale hoesjes aan de binnenkant van de cups en zodanig aangepast dat een prothese op zijn plaats blijft zitten.  Maar ook de stof is zachter van structuur, waardoor eventuele littekens minder kans op irritatie geven.  

Welke prothese beha kopen?

Dit is per vrouw verschillend, ook hoe de littekens genezen zijn. Dit alles bepaalt of je een beha met beugel kan dragen, hoe zacht moet de stof zijn en/of je een hele of gedeeltelijke prothese in de beha moet kunnen plaasten.

De voordelen van een prothese beha van Chiona:

  • gemaakt in onze eigen atelier.
  • fijne, comfortable pasvorm en de prothese blijft goed zitten
  • middenvoor en de zijkanten van de beha zijn hoger. Dit zorgt voor stevigheid en bij eventuele oedeemvorming voor minder druk op de borsten.
  • de beha heeft hoesjes in beiden cups voor de prothese.
  • maar bovenal zit de prothesebeha van Chiona comfortabel en ziet er ook nog eens mooi uit, waardoor jij je weer op en top vrouw kunt voelen.

Nog vragen? Neem dan contact op met ons op. Wij doen er alles aan om je verder te helpen.