Handgemaakte sexy (heren) lingerie & clubwear

Jouw unieke ontwerp voor een spannende date of feest in leer, lak, kant, wetlook of kinky. 

in alle afwijken maten en voor prothese BH 

Unieke ontwerpen

Alles Handgemaakt

Maatwerk mogelijk

Kwaliteit materialen

Nieuwe

Lingerie

Meest verkochte

Lingerie

Maand aanbieding

10% korting op een herenboxer

Het is nu je kans om leren lingerie aan te schaffen voor jouw garderobe. Yolanda Lingerie geeft deze maand namelijk 10% korting op alle leren lingerie! Gebruik tijdens het afrekenen de kortingscode: LEER2023

0 days 00 hr 00 min 00 sc

Wil je eindelijk shinen

Shinen, sexy en 100% jezelf zijn?

Niemand is perfect. Toch wil je op je mooist naar een feest of een spannende date. Je piekert over wat je aan moet, maar wat je ziet is het allemaal niet. Het zit niet mooi of het is een duizend-in-een-dozijn setje. Niks speciaals, terwijl je juist een onvergetelijke sexy indruk wilt maken.

Dan moet je bij mij zijn. Ik ben Yolanda en ik ontwerp graag unieke exclusieve lingerie en clubwear voor dames én heren. Speciaal op maat zodat het altijd perfect past. Mijn ontwerpen benadrukken precies jouw mooie kanten. Zo kun je vol zelfvertrouwen stralend naar elke date en feest, helemaal losgaan met jouw verlangens en intens genieten.

Kom langs in ons atelier in Monster voor een persoonlijke advies en het opnemen van jouw maten en wensen of neem via deze website contact met mij op.

Embrace imperfection and shine.

Geen actie of nieuws missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Yolandalingerie houdt regelmatig korting acties op de gehele lingerie collectie. Wil jij deze acties niet missen? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief.